Hur du kan bli mer attraktiv för kvinnor

Att vara attraktiv för nakna kvinnor är inget som är skrivet i sten och att bli mer attraktiv är absolut möjligt – även om många inte tror att det är så. Det är ren lathet att tänka att attraktivitet är något som är medfött eller som bara faller in för vissa. Du har säkert själv märkt att det inte alltid är de snyggaste männen som är mest attraktiva – det är många andra aspekter än utseende som spelar in när man vill attrahera nakna kvinnor, utseende spelar roll – men inte lika stor roll som dessa andra aspekter.

Vem du är gör hela skillnaden

Grundpelaren i att vara attraktiv för nakna kvinnor är att vara sig själv och vara självsäker, ha självförtroende och självkänsla. Nakna kvinnor attraheras mer av sådana icke-fysiska kvaliteter än vad de gör av fysiska aktiviteter med kvinnor som är nakna– så om du tror att du måste spendera 6 månader på gymmet innan du går ut för att hitta en trevlig kvinna så tänker du fel. Du ser redan tillräckligt bra ut för att träffa nakna kvinnor – allt handlar om att ha rätt mindset.

Tänk att du är bra så är du det

Det kan kännas motigt i början när man skall övertyga sig själv om att man faktiskt är en bra person som förtjänar uppmärksamhet från det motsatta könet. Många män tror inte att de är bra människor när de faktiskt är det. Många går runt och håller sig små och försöker sitt bästa för att inte bli sedda eller hörda vilket gör att deras liv blir mycket mindre njutbart att leva sig igenom.

Beteende över utseende med nakna tjejer

Nakna kvinnor attraheras snarare av beteende än av utseende, en man som beter sig som en alfahane eller på annat sätt som innebär att mannen har gott självförtroende med nakna tjejer gör automatiskt att kvinnor blir intresserade. Det handlar i grund och botten om hur läget var för flera miljoner år sedan när människan började utvecklas. Då var det viktigt för kvinnan att hitta en stark man som kunde ta hand om henne och barnet, man levde i grottor och i skogen där det fanns rovdjur och där det inte alltid fanns föda att tillgå. Att hitta en man som kunde jaga och som inte blev utesluten av stammen var mycket viktigt. Därför är även sociala kvaliteter mycket attraktiva eftersom de innebär att mannen i fråga inte kommer att uteslutas socialt utan snarare vara en ledare i stammen.

Le inte om du inte är glad

Du behöver inte vara glad hela tiden, det är helt OK att känna precis det du känner. Fejka inget – var dig själv rakt igenom, sluta försöka få nakna kvinnor att tycka om dig. När du interagerar med en kvinna – var istället den som bedömer och granskar om den här kvinnan är intressant nog för dig att föra konversation med. Istället för att göra allt du kan för att hon skall tycka att du är intressant. Fråga dig själv, vad är intressant med henne? Vad vill jag med den här kvinnan? Är hon något för mig? Vilka kvaliteter har hon redan uppvisat? Är det något jag attraheras av med nakna tjejer? När du börjar agera på det här sättet kommer du att utstråla en energi som är mycket mer attraktiv eftersom du är ärlig och inte försöker får någon att gilla dig, du tar hand om dig själv och ser efter dig själv och vad du vill ha. Det är sådana män som är attraktiva eftersom de inte är svaga och underkastade andra människor, att vara underkastad är inte något som förstärker ens förmåga att ta hand om en familj. Vilket gör att det är oattraktivt för nakna kvinnor.