Teknik för att ge din tjej kraftfulla orgasmer

 

De flesta männen jag vet tycker om att ge sina tjejer kraftfulla orgasmer, om de kan. Vissa har svårare för det än andra. En aspekt jag har märkt är att de männen som har en naturlig fallenhet för att fokusera i nuet också är de som verkar ha lättast för att ge sina tjejer orgasmer som får grannarna att undra vad som förgår. Är man för innesluten i sina tankar är det svårt att känna av sin tjejs sexuella behov och önskemål. Ibland kan man få önskemål verbalt eller med tydliga tecken, men ofta är det mer subtila tecken som kräver obruten uppmärksamhet av nakna tjejer för att upptäckas. Är man uppmärksam på tjejens energi kan man göra mer djärva saker eftersom man kan känna sig säker på att man läser situationen korrekt.

Bli bättre med nakna kvinnor genom meditation

Du kan genom att praktisera meditation eller medveten närvaro på regelbunden bas med nakna tjejer lära dig att hantera fitta mycket bättre på oshareya + nakna kvinnor. När det kommer till sex så är teknik inte något man kan förlita sig på. Visst finns det vissa tekniker som fungerar bra men appliceras de vid fel tillfälle med nakna kvinnor och utan känsla kommer det inte att ge önskat resultat. Teknik är bra men absolut inte något som gör skillnad om man inte kan känna av situationen och energin hos kvinnan. Nu när du vet det så kan vi gå vidare till teknikerna.

Tekniken

Om du har svårt att ge din tjej orgasm under samlag eller om din tjej behöver få sin klitoris stimulerad för att få orgasm med nakna tjejer så vill jag rekommendera att du ger henne en g-punkts-massage med dina fingrar i samband med klitoris-stimulans innan ni inleder samlag. En bra teknik för detta är den så kallade ”rockstjärnan”, du för in långfinger och ringfinger i hennes fitta och formar dem som en krok medan du mjukt men bestämt sätter din handflata mot utsidan hennes fitta och klitoris. Var noga med att använda mycket glidmedel för detta annars kommer det skava på hennes fitta, jag brukar använda olja. När greppet är slutet kan du börja utforska hur dina rörelser får henne att reagera. Du behöver inte vara särskilt försiktig om du märker att hon gillar det, hennes fitta tål mer än vad du tror.