Så här slipper du berg av disk på diskbänken

Så hur gör man då för att slippa hemstädning?

Finns det en magisk trollformel som gör att disken går upp i rök så fort den nuddar diskbänken? Nej, det hade vart ganska dumt eftersom du hade behövt köpa nytt porslin hela tiden. Istället är det så enkelt som att man faktiskt diskar direkt efter man använt något. Man ställer alltså aldrig ifrån sig någon disk vid hemstädning & städhjälp utan att första diska den eller ställa i diskmaskinen. Det är en liten kraftansträngning som hela familjen kan hjälpas åt att göra och då slipper man lägga pengar på en städfirma, de pengarna kan man istället lägga på något roligare som en semester eller något annat.

För att spara ytterligare på diskmedlet

Kan man se till att ha sitt eget glas och inte ta nya hela tiden. Alla i familjen kan ha varsin favorit-tallrik som de oftast använder samt varsitt favorit-glas som de oftast använder vid hemstädning och städhjälp med alberts-service.se. Då har man sitt eget ansvar att se till att ens glas och tallrik är rena och redo att ätas och drickas ur. Detta är inte bara bra för att slippa städfirma utan även för att träna disciplin. Något som många familjer glömmer av i dagsläget.

Om det krävs extra motivation för vissa familjemedlemmar

Så är det bättre att locka med morot än att hota med piska. Om det inte bildats något disk-berg under hela veckan så kanske hela familjen får någon sorts belöning för gott uppförande?