Underlätta för din flyttfirma för att få flytten att flyta på bättre

Skapa utrymme för flyttbilen och flyttgubbarna

Ett av de enklaste råden vi kan ge dig som ska flytta är att ge flyttfirmans medarbetare gott om utrymme. Det är nödvändigt att de har tillräckligt mycket utrymme för att kunna parkera flyttbilen samt bära möbler och andra tillhörigheter till eller från denna. Se därför till att det finns tillräckligt mycket ledigt parkeringsutrymme för flyttgubbarna på antingen din garageuppfart eller på gatan. Se även till att gångvägarna till och från din bostad är tillgängliga. På så sätt kommer flytten kunna fortlöpa på effektivaste möjliga sätt.

Märk värdefulla och ömtåliga föremål

Om du vill säkerställa att ett visst föremål hanteras med mer omsorg eller packas separat, bör du märka det som ömtåligt eller värdefullt. Genom att göra detta garanterar du att flyttfirmans personal uppmärksammas på att en viss kartong behöver hanteras på ett annat sätt än övriga kartonger. På ett enkelt sätt kan du därmed undvika förvirring och effektivisera arbetet.

Ta god hand om personalen

Det kan vara ett utmanande och uttröttande arbete att flytta möbler och tillhörigheter från en bostad till en annan. Din flyt kräver en hel del energi av flyttfirmans personal på Erixonflytt | flyttfirma göteborg, vilket gör det viktigt att du tar hand om dem. Du kan till exempel erbjuda dem mat och dryck, då de kan behöva fylla på med vätska och bränsle.

Bara att ha vattenflaskor tillgängliga för flyttgubbarna kommer hjälpa dem att hålla sig vätskade och fokuserade på uppgiften.

Bocka av föremål på inventarielistan

När du flyttar en längre sträcka, kommer din flyttfirma sannolikt ha en detaljerad inventarielista över alla föremål som flyttas. Ta dig tid att i samband med leveransen bocka av varje enskilt föremål för att säkerställa att hela ditt bohag anländer i ett stycke till din nya bostad. Detta är det enda sätt på vilket du kan säkerställa att allt går som det ska och att inga föremål av misstag glöms kvar på flyttbilen.

Genom att använda dessa tips nästa gång du flyttar kommer hela flytten bli en enklare och mer njutbar upplevelse.